Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις ^

 Προσφορές σε Αθήνα - Αττική

   Είσαι επαγγελματίας; Καταχώρησε εδώ δωρεάν την επιχείρησή σου!

15e-gia-ton-elegxo-kai-tin-antikatastasi-tis-xalasmenis-othon
15€  50€ 
15€ για τον έλεγχο και την αντικατάσταση της χαλασμένης οθόνης του φορητού σας υπολογιστή μαζί με έναν έλεγχο καλής λειτουργίας του μηχανήματος, για να λειτουργεί πάντα σαν καινούργιο από το έμπειρο τμήμα service υπολογιστών του My-Shop.gr στο Μαρούσι!
29e-gia-tin-anaktisi-ton-xamenon-dedomenon-sas-fotografies
29€  150€ 
29€ για την ανάκτηση των χαμένων δεδομένων σας (φωτογραφίες, έγγραφα κειμένου κλπ) από ένα μέσο αποθήκευσης (δίσκο, κάρτα μνήμης, USB Flash) με εγγύηση επιστροφής χρημάτων! Αρχική αξία 150€ - Έκπτωση 80%.


12e-gia-to-service-tou-h-y-sas-desktop-i-laptop-pou-perila
12€  40€ 
12€ για το service του H/Y σας (Desktop ή Laptop) που περιλαμβάνει έλεγχο και επιδιόρθωση βλάβης, καθαρισμό ιών, backup, format, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και συσκευών, για να έχετε πάντα τον υπολογιστή σας, σαν καινούριο! Αρχική αξία 40€.
12e-gia-ena-service-laptop--me-dorean-paralabi---paradosi-st
12€  50€ 
12€ για ένα service laptop, με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή - παράδοση στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα, που περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο, backup δεδομένων, format, και εγκατάσταση windows, drivers, εσωτερικό καθαρισμό ή επισκευή. Αρχική αξία 50€.
14e-gia-ena-service-foritou-upologisti-laptop-kai-tin-epis
14€  60€ 
14€ για ένα service φορητού υπολογιστή (laptop) και την επισκευή και αντικατάσταση οθόνης (εφόσον χρειάζεται) με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας Πανελλαδικά. Αρχική αξία 60€. Έκπτωση 76%.
14e-gia-ena-service-laptop-me-dorean-paralabi--paradosi-sto
14€  55€ 
14€ για ένα service laptop με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή -παράδοση στο χώρο σας για όλη την Ελλάδα που περιλαμβάνει εσωτερικό καθαρισμό, backup, εγκατάσταση Windows, drivers, βασικών προγραμμάτων και antivirus. Αρχική αξία 55€ -Έκπτωση 74%.


6e-gia-enan-katharismo-apo-ious--elegxo-kalis-leitourgias-kai
6€  25€ 
6€ για έναν καθαρισμό από ιούς, έλεγχο καλής λειτουργίας και βελτιστοποίηση του συστήματος  του υπολογιστή σας μαζί με εγκατάσταση antivirus, καθαρισμό της registry και αφαίρεση προγραμμάτων στο Computer Doctor στην καρδιά της Αθήνα!
12e-gia-ena-format-upologisti-statherou-i-foritou-pou-peril
12€  40€ 
12€ για ένα Format υπολογιστή (σταθερού ή φορητού) που περιλαμβάνει, εγκατάσταση Windows και Αntivirus, βασικών προγραμμάτων και έλεγχο καλής λειτουργίας από τους ειδικούς του είδους στο «Computer Doctor» στην καρδιά της Αθήνας. Αρχική αξία 40€.
  • 1

     Είμαι ιδιώτης και θέλω...      Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω...         Τι είναι το Dealprice;          Αναζήτηση επιχείρησης κοντά σας