Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.

Ζήτα προσφορές για οποιαδήποτε εργασία

Θέλεις να αποκτήσεις ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στην καλύτερη δυνατή τιμή;
Έψαξες ήδη αλλά δεν βρήκες κάποια σχετική προσφορά που να σε ικανοποιεί?
Ότι και αν ψάχνεις, απλά ζήτησέ το στην τιμή που θέλεις
να το αποκτήσεις και σταμάτα να ψάχνεις... άσε τους άλλουν να σε ψάχνουν!

Περισσότερες απο 10.000!!! επιχειρήσεις και επαγγελματίες (τεχνίτες, συνεργεία, ξενοδοχεία, λογιστές και πολλοί άλλοι) σε ολόκληρη την Ελλάδα, περιμένουν να κάνουν πράξη τις επιθυμίες σας στην καλύτερη δυνατή τιμή...

Παράδειγμα. Η Νίκη θέλει να βάψει το σπίτι της.

Η Νίκη θέλει να βάψει το σπίτι της. Ρώτησε γνωστούς και φίλους, πήρε κάποιες προσφορές, αλλά τελικά δεν βρήκε κάποια προσφορά που να την καλύπτει.

Τι θα κάνει; Θα το βάψει μόνη της... Όχι βέβαια!

Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα συμπληρώνει: την περιοχή της, την κατηγορία επιχείρησης (π.χ. ελαιοχρωματιστές), καθορίζει το ποσό που διαθέτει για τη συγκεκριμένη εργασία (ή το αφήνει κενό για να μην βάλει περιορισμούς), περιγράφει με λίγα λόγια τις εργασίες που θέλει να γίνουν (π.χ. βάψιμο 3 δωματίων, συνολικά 60 τ.μ. μπλα,μπλα...) και αν θέλει βάζει και μια σχετική φωτογραφία.

Αμέσως ενημερώνονται οι ελαιοχρωματιστές στην ευρύτερη περιοχή και καταχωρούν τις προσφορές τους.

Φυσικά η Νίκη παραμένει ανώνυμη και δεν βομβαρδίζεται απο διαφημιστικά μηνύματα και προσφορές. Το μόνο που λαμβάνει η Νίκη είναι -αν το επιθυμεί- ειδοποίηση στο email ή στο κινητό της ότι καταχωρήθηκε μια νέα προσφορά. Στη σελίδα της ζήτησης βλέπει αναλυτικά τις προσφορές και τα στοιχεία των επιχειρήσεων, επικοινωνεί με όσες αυτή θέλει και εφόσον επιλέξει κάποια μπορεί στη συνέχεια να γράψει και μια αξιολόγηση για να βοηθήσει τον Αντώνη που όλως τυχαίως θέλει και αυτός να βάψει το σπίτι του...

1. Καταχωρήστε δωρεάν την υπηρεσία ή εργασία που θέλετε και ορίστε την τιμή.

Η ζήτηση σας θα δημοσιευθεί στην αντίστοιχη κατηγορία και θα ενημερωθούν αυτόματα όλες οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ώστε να καταχωρήσουν τις αντίστοιχες προσφορές - προτάσεις, οι οποίες θα εμφανιστούν κάτω ακριβώς απο την περιγραφή της ζήτησης/επιθυμίας σας.
(Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούμε τα στοιχεία σας.)2. Συγκρίνετε τις προσφορές των επιχειρήσεων και διαλέξτε την καλύτερη προσφορά.3. Αξιολογήστε την επιχείρηση και καταχωρήστε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.

Αν έχετε επιχείρηση και θέλετε να λαμβάνετε αιτήματα προσφορών για υπηρεσίες και προϊόντα που σχετίζονται με τις δραστηριότητές σας, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211 4116356 ή με email στο info@dealprice.gr