Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.
Η προσφορά έληξε.
Μην παραλείψετε άλλη προσφορά, εγγραφείτε τώρα στις καθημερινές μας ενημερώσεις :  
Close
 

24€ για μια απεντόμωση και απολύμανση, που θα σας απαλλάξει από τις ανεπιθύμητες κατσαρίδες και τα περιπατητικά έντομα που παρελαύνουν στο χώρο σας, με φάρμακα Νέας Γενιάς φιλικά προς τον άνθρωπο εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας - Έκπτωση 60%

€24

Αξία Έκπτωση Κέρδος
€60 60% €36

Εληξε στις:

29-11-2012
00:00:00

Συνολικά 24 Αγορές

Μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς

Δεν χρειάζεστε πλέον εκτυπωμένο κουπόνι


Τώρα το κουπόνι σας και στο κινητό σας με SMS
Δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πατήστε "Αγορά" και επιλέξτε μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή ή PaypalΘέλεις κάτι αντίστοιχο; Δεν σου αρέσει η τιμή; Δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου; Ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, στην τιμή που το θέλεις.
1 2 3

Οι περισσότεροι σίγουρα έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια και άλλα περιπατητικά, παρασιτικά και όχι μόνο έντομα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τα οποία παρελαύνουν είτε έξω, είτε χειρότερα μέσα στο σπίτι και την εταιρεία σας και εμφανίζονται από το πουθενά προκαλώντας σας πανικό. Κρύβονται καλά όλο το χρόνο και πολλαπλασιάζονται περιμένοντας την πρώτη ζέστη για να αρχίσουν να περιφέρονται στο χώρο σας από το πουθενά.


Κρατήστε τώρα τα ανεπιθύμητα παράσιτα μακριά αγοράζοντας την μοναδική προσφορά της Landscape M&S. Υπεύθυνος Γεωπόνος έρχεται στο χώρο σας για να σας απαλλάξει από τον πονοκέφαλο των ανεπιθύμητων ζωυφίων πάντα με τη χρήση πιστοποιημένων και εγκεκριμένων προϊόντων από το Υπουργείο Γεωργίας.


Η Προσφορά περιλαμβάνει:


Ψεκασμό απεντόμωσης, απολύμανσης με συσκευή χαμηλής πίεσης σε χώρο έως 100τμ που καλύπτει τις περιοχές: •  Μπαλκόνια (εξωτερικοί τοίχοι, δάπεδο και υδρορροές)

 • Μπάνιο (σιφώνια, νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, πίσω και κάτω από συσκευές)

 • Κουζίνα (νιπτήρες, πίσω και κάτω από συσκευές)

 • Παράθυρα και σήτες

 • Μπαλκονόπορτες 

 • Αποθήκη - πατάρια εντός και εκτός του σπιτιού και όπου κριθεί απαραίτητο κατα τη συμβουλή του υπεύθυνου Γεωπόνου για την εφαρμογή.


Εφόσον υπάρχει πρόβλημα με ψιλή κατσαρίδα και κριθεί απαραίτητο στην περιοχή της κουζίνας γίνετε και εφαρμογή με ειδικό GEL για τον περιορισμό του προβλήματος.


Η προσφορά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επαγγελματικούς χώρους.


Η προσφορά καλύπτει όλες τις περιοχές εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής καθώς και τους νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων στην Κρήτη.


Δεν απαιτείτε η απομάκρυνση σας από το χώρο σας μετα την εφαρμογή, καθώς χρησιμοποιούνται προϊόντα φιλικά προς τον άνθρωπο και εγκεκριμένα από το υπουργείο γεωργίας. Η μόνη συμβουλή είναι να μην έρθετε σε επαφή εσείς ή τα ζώα σας με την περιοχή εφαρμογής εώς ότου στεγνώσει το φάρμακο.


Για χώρους άνω των 100τμ. θα πρέπει να αγοραστούν τα αντίστοιχα κουπόνια (100τμ- 200τμ: 2 κουπόνια, 200τμ- 300τμ: 3 κουπόνια κλπ. )


Κρατήστε μακριά τις ανεπιθύμητες κατσαρίδες, μύγες, κουνούπια που έχουν κάνει το σπίτι σας, σπίτι τους και απολαύστε τον χώρο σας δίχως τη συντροφιά των ανεπιθύμητων παρασιτικών ζωυφίων.

Λεπτομέρειες και όροι προσφοράς

 • Για την εξαργύρωση της προσφοράς πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού 3 ημέρες πρίν.
 • Η προσφορά καλύπτει όλες τις περιοχές εντός του Λεκανοπεδίου της Αττικής καθώς και τους νομούς  Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων στην Κρήτης.
 • Απαιτείται η χρήση εκτυπωμένου κουπονιού για την εξαργύρωση της προσφοράς ή ο αριθμός και ο κωδικός του SMS.
 • Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν αμέσως μετά την αγορά τους.
 • Μπορουν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο.
 • Η προσφορά καλύπτει χώρο έως 100τμ. Για μεγαλύτερους χώρους από 100τμ θα πρέπει να αγοραστεί αντίστοιχος αριθμός κουπονιών.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι για το χώρο του σπιτιού ή για το χώρο εργασίας σας.
 • Η εφαρμογή γίνετε πάντα υπο την εποπτεία υπέυθυνου γεωπόνου και χρησιμοποιούνται πάντοτε φάρμακα ποιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.
 • Δεν χρειάζετε η απομάκρυνσή σας από το χώρο σας μετά την εφαρμογή. Η μόνη συμβουλή είναι να μην έρθετε σε επαφή με το χώρο για λεπτά έως ότου στεγνώσει το φάρμακο.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως :

30/11/12

Πληροφορίες επιχείρησης

Διεύθυνση: Άλιμος 174 55, Ελλάδα
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 4116356


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

     Είμαι ιδιώτης και θέλω...      Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω...         Τι είναι το Dealprice;          Αναζήτηση επιχείρησης κοντά σας