Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.
Η προσφορά έληξε.
Μην παραλείψετε άλλη προσφορά, εγγραφείτε τώρα στις καθημερινές μας ενημερώσεις :  
Close
 

Απομακρυσμένος έλεγχος ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, από οπουδήποτε, με το κινητό σας! Περιλαμβάνεται εξοπλισμός, εγκατάσταση και εκπαίδευση μόνο με 95€+ΦΠΑ!

€5

Αξία Έκπτωση Κέρδος
€95 94.74% €90

Εληξε στις:

04-05-2019
00:00:00

Μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς

Δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πατήστε "Αγορά" και επιλέξτε μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή ή PaypalΘέλεις κάτι αντίστοιχο; Δεν σου αρέσει η τιμή; Δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου; Ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, στην τιμή που το θέλεις.
1 2 3

Το να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας, δεν είναι πλέον προνόμιο λίγων στις μέρες μας, αφού η εγκατάσταση του αυτοματισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε νέες όσο και σε παλαιότερες εγκαταστάσεις


Φανταστείτε, ποσό βολικό είναι να διαχειρίζεστε με ένα tablet ή smart phone, τη λειτουργία ενός  ηλεκτρικού θερμοσίφωνα ή να βρίσκετε έτοιμο ζεστό νερό στις 6 ώρα το πρωί, χωρίς να έχετε ξυπνήσει μια ώρα πριν για να τον ενεργοποιήσετε.


Απλοποιήστε τη ζωή σας και παράλληλα εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα.  • Είστε στη δουλειά σας και θέλετε οταν επιστρέψετε να βρείτε έτοιμο νερό για μπάνιο?


Απλά ενεργοποιήστε απο το χώρο εργασίας ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεστε, μέσω εύχρηστης εφαρμογής του κινητού τηλεφώνου σας, τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα του σπιτιού σας.


Eπίσης σας δίνετε η δυνατότητα, μεσω χρονοδιαγράμματος της εφαρμογής, όλοι οι παραπάνω αυτοματισμοί να εκτελούνται τις μέρες και ώρες που εσείς επιθυμείτε.Και για να μην αισθάνεστε ανασφάλεια... αγοράστε τώρα το κουπόνι με μόλις 5€, κλείστε το ραντεβού και πληρώστε τη διαφορά επιτόπου, μόνο μετά την εγκτάσταση του συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης. (Τα 5€ αφαιρούνται απο το συνολικό ποσό και πληρώνετε 90€+ΦΠΑ αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση)

Λεπτομέρειες και όροι προσφοράς

  • Η παρούσα προσφορά ισχύει εντός νομού Αττικής. (Για απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση)
  • Εάν την ίδια μέρα εκτέλεσης της παρούσας προσφοράς επιλέξετε να εγκαταστήσετε ταυτόχρονα και σύστημα ελέγχου κλιματισμού ή καλοριφέρ ή φώτων ή άλλων συσκευών θα επωφελειθείτε με 20€, πληρώνοντας επιτόπου μόνο 45€+ΦΠΑ αντί να αγοράσετε την αντίστοιχη προσφορά αξίας 70€+ΦΠΑ.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση της προσφοράς είναι να υπάρχει σύνδεση internet στην οικία σας.
  • Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν έλεγχος του ηλεκτρικού πίνακα και σύσφιξη καλωδίων, αν απαιτείται.
  • Παρέχεται εγκατάσταση και επίδειξη χρήσης της εφαρμογής στο κινητό σας.
  • Σε περίπτωση αντικατάστασης modem/router ή αλλαγής ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση του εξοπλισμού υπάρχει επιβάρυνση επίσκεψης 20€+ΦΠΑ για τον επαναπρογραμματισμό του.
  • Εγγύηση εξοπλισμού και εγκατάστασης 1 έτος και εφόσον, υπάρχει πιστοποιητικό ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της οικίας, η εγγύηση θα ισχύει για 2 έτη.
  • Πριν την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας, για διαθεσιμότητα και οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως :

08/06/19

Πληροφορίες επιχείρησης

Διεύθυνση: Αμαρουσίου 15124, Ελλάς
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 4116356


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

     Είμαι ιδιώτης και θέλω...      Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω...         Τι είναι το Dealprice;          Αναζήτηση επιχείρησης κοντά σας