Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.
 

Απομακρυσμένος έλεγχος ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, από οπουδήποτε, με το κινητό σας! Περιλαμβάνεται εξοπλισμός, εγκατάσταση και εκπαίδευση μόνο με 95€+ΦΠΑ!

€5

Αξία Έκπτωση Κέρδος
€95 94.74% €90

Απομένουν :

 • 3ημέρες
 • 23ώρες
 • 50λεπτά

Μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς

Δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πατήστε "Αγορά" και επιλέξτε μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή ή PaypalΘέλεις κάτι αντίστοιχο; Δεν σου αρέσει η τιμή; Δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου; Ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, στην τιμή που το θέλεις.
1 2 3

Το να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού σας, δεν είναι πλέον προνόμιο λίγων στις μέρες μας, αφού η εγκατάσταση του αυτοματισμού μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε νέες όσο και σε παλαιότερες εγκαταστάσεις


Φανταστείτε, ποσό βολικό είναι να διαχειρίζεστε με ένα tablet ή smart phone, τη λειτουργία ενός  ηλεκτρικού θερμοσίφωνα ή να βρίσκετε έτοιμο ζεστό νερό στις 6 ώρα το πρωί, χωρίς να έχετε ξυπνήσει μια ώρα πριν για να τον ενεργοποιήσετε.


Απλοποιήστε τη ζωή σας και παράλληλα εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα. • Είστε στη δουλειά σας και θέλετε οταν επιστρέψετε να βρείτε έτοιμο νερό για μπάνιο?


Απλά ενεργοποιήστε απο το χώρο εργασίας ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεστε, μέσω εύχρηστης εφαρμογής του κινητού τηλεφώνου σας, τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα του σπιτιού σας.


Eπίσης σας δίνετε η δυνατότητα, μεσω χρονοδιαγράμματος της εφαρμογής, όλοι οι παραπάνω αυτοματισμοί να εκτελούνται τις μέρες και ώρες που εσείς επιθυμείτε.Και για να μην αισθάνεστε ανασφάλεια... αγοράστε τώρα το κουπόνι με μόλις 5€, κλείστε το ραντεβού και πληρώστε τη διαφορά επιτόπου, μόνο μετά την εγκτάσταση του συστήματος απομακρυσμένης διαχείρισης. (Τα 5€ αφαιρούνται απο το συνολικό ποσό και πληρώνετε 90€+ΦΠΑ αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση)

Λεπτομέρειες και όροι προσφοράς

 • Η παρούσα προσφορά ισχύει εντός νομού Αττικής. (Για απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση)
 • Εάν την ίδια μέρα εκτέλεσης της παρούσας προσφοράς επιλέξετε να εγκαταστήσετε ταυτόχρονα και σύστημα ελέγχου κλιματισμού ή καλοριφέρ ή φώτων ή άλλων συσκευών θα επωφελειθείτε με 20€, πληρώνοντας επιτόπου μόνο 45€+ΦΠΑ αντί να αγοράσετε την αντίστοιχη προσφορά αξίας 70€+ΦΠΑ.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση της προσφοράς είναι να υπάρχει σύνδεση internet στην οικία σας.
 • Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν έλεγχος του ηλεκτρικού πίνακα και σύσφιξη καλωδίων, αν απαιτείται.
 • Παρέχεται εγκατάσταση και επίδειξη χρήσης της εφαρμογής στο κινητό σας.
 • Σε περίπτωση αντικατάστασης modem/router ή αλλαγής ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση του εξοπλισμού υπάρχει επιβάρυνση επίσκεψης 20€+ΦΠΑ για τον επαναπρογραμματισμό του.
 • Εγγύηση εξοπλισμού και εγκατάστασης 1 έτος και εφόσον, υπάρχει πιστοποιητικό ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της οικίας, η εγγύηση θα ισχύει για 2 έτη.
 • Πριν την αγορά σας, επικοινωνήστε μαζί μας, για διαθεσιμότητα και οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως :

08/06/19

Πληροφορίες επιχείρησης

Διεύθυνση: Αμαρουσίου 15124, Ελλάς
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6179878


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

     Είμαι ιδιώτης και θέλω...      Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω...         Τι είναι το Dealprice;          Αναζήτηση επιχείρησης κοντά σας