Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.
Η προσφορά έληξε.
Μην παραλείψετε άλλη προσφορά, εγγραφείτε τώρα στις καθημερινές μας ενημερώσεις :  
Close
 

26€ για έναν ολοκληρωμένο επαγγελματικό καθαρισμό καμινάδας τζακιού, χωρίς περιορισμό μέτρων και χημικά, μόνο με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένα την απόλυτη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου σας για την Αττική. Αρχική αξία 80€.

€26

Αξία Έκπτωση Κέρδος
€80 67.5% €54

Εληξε στις:

27-01-2018
00:00:00

Μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς

Δεν χρειάζεστε πλέον εκτυπωμένο κουπόνι


Τώρα το κουπόνι σας και στο κινητό σας με SMS
Δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πατήστε "Αγορά" και επιλέξτε μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή ή PaypalΘέλεις κάτι αντίστοιχο; Δεν σου αρέσει η τιμή; Δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου; Ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, στην τιμή που το θέλεις.
1 2 3

Ετοιμάστε το τζάκι σας πριν ξεκινήσει ο χειμώνας και απολαύστε με ασφάλεια, τη γλυκιά ζεστασιά του. Ο καθαρισμός της καμινάδας  είναι η μια απαραίτητη εργασία που θα πρέπει να πραγματοποιούμε στο τζάκι μας οπωσδήποτε μια φορά το χρόνο και αυτό γιατί η συντήρηση του, σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια μας και την αποδοτικότερη λειτουργία του.


Με την καύση των ξύλων, απελευθερώνεται  πίσσα, ρητίνη και καπνιά, ουσίες που δημιουργούν ένα εύφλεκτο στρώμα που επικάθεται στην καμινάδα και το εσωτερικό του τζακιού και ονομάζεται πουρί. Τα υλικά αν μείνουν για πολύ χρόνο, αναφλέγονται προκαλώντας φωτιά στην καμινάδα, με κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στο σπίτι. Όταν λοιπόν η καμινάδα είναι καθαρή όπως και η εστία, τότε έχουμε καλύτερη καύση των ξύλων με αποτέλεσμα φυσικά το οικονομικό κέρδος μας αλλά και καλύτερη απορρόφηση του καπνού.


Η προσφορά περιλαμβάνει:  • Έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας τζακιού, με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένη την απόλυτη διατήρηση της καθαριότητας του χώρου σας.

  • Η εστία σφραγίζεται με νάιλον και  στον χώρο σας δεν διαφεύγει καθόλου καπνιά.

  • Ο καθαρισμός της καμινάδας, γίνεται μόνο με εργαλεία καθαρισμού ώστε να γίνει σωστά και όχι με χημικά!

  • Εξυπηρετούνται τζάκια απλά και ενεργειακά!


*** Η προσφορά αφορά όλα τα τζάκια με κάθετη καμινάδα χωρίς γωνίες ή με γωνία μεγαλύτερη από 90 μοίρες ώστε να μπορεί να καθαριστεί από τον εξοπλισμό!


Σε περίπτωση που χρειάζεστε και ένα Service για το κλιματιστικό σας, πατήστε εδώ για μία προσφορά με 9€ για ένα ολοκληρωμένο Service Air Condition οποιασδήποτε μάρκας έως 24000BTU, για να εξασφαλίσετε την σωστή λειτουργία του και να απομακρύνεται τις δυσάρεστες οσμές και τους βλαβερούς οργανισμούς που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας.

Λεπτομέρειες και όροι προσφοράς

  • Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού της προσφοράς.
  • Απαιτείται η χρήση εκτυπωμένου κουπονιού για την εξαργύρωση της προσφοράς ή ο αριθμός και ο κωδικός του SMS.
  • Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, απαιτείται τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε επάνω στο κουπόνι σας.
  • Τα ραντεβού κλείνονται πάντα με βάση την διαθεσιμότητα (χρόνος αναμονής ~7 ημέρες).
  • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια και να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά εφόσον υπάρχει πάνω από ένα τζάκι στο χώρο σας ή για δώρο σε συγγενείς και φίλους.
  • Ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε όλη την Αττική εκτός απομακρυσμένων περιοχών όπως για παράδειγμα: Ελευσίνα, Πέραμα, Μέγαρα, Ασπρόπυργος, Ωρωπό, Νέα Μάκρη, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνα, Σαλαμίνα, Σούνιο, Λαγονήσι, Ανάβυσσο, Κορωπί, Βάρη κλπ.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως :

31/01/18

Πληροφορίες επιχείρησης

Διεύθυνση: Πεύκη 151 21, Ελλάδα
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 4116356


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

     Είμαι ιδιώτης και θέλω...      Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω...         Τι είναι το Dealprice;          Αναζήτηση επιχείρησης κοντά σας