Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.
Η προσφορά έληξε.
Μην παραλείψετε άλλη προσφορά, εγγραφείτε τώρα στις καθημερινές μας ενημερώσεις :  
Close
 

29€ για την ανάκτηση των χαμένων δεδομένων σας (φωτογραφίες, έγγραφα κειμένου κλπ) από ένα μέσο αποθήκευσης (δίσκο, κάρτα μνήμης, USB Flash) με εγγύηση επιστροφής χρημάτων! Αρχική αξία 150€ - Έκπτωση 80%.

€29

Αξία Έκπτωση Κέρδος
€150 80.67% €121

Εληξε στις:

04-05-2019
00:00:00

Μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς

Δεν χρειάζεστε πλέον εκτυπωμένο κουπόνι


Τώρα το κουπόνι σας και στο κινητό σας με SMS
Δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πατήστε "Αγορά" και επιλέξτε μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή ή PaypalΘέλεις κάτι αντίστοιχο; Δεν σου αρέσει η τιμή; Δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου; Ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, στην τιμή που το θέλεις.
1 2

Ωχ! Έχασα τις φωτογραφίες μου!!! Πωπωω..ο υπολογιστής μου σταμάτησε να διαβάζει τον σκληρό δίσκο που είχα τα αρχεία μου - νομίζω κάνει και έναν περίεργο θόρυβο!!! Και τώρα; Πάνε τα αρχεία μου; Οι φωτογραφίες απο τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μου χάθηκαν;


Πριν απογοητευτείτε εντελώς σταματήστε άμεσα να χρησιμοποιείτε το δίσκο σας και αποκτήστε το κουπόνι των 29€! Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς! Ο σκληρός σας δίσκος είναι σε καλά χέρια!!!


Η προσφορά περιλαμβάνει όλες τις εργασίες για τον έλεγχο, τη διάγνωση και την ανάκτηση του διεγραμμένου υλικού από το αποθηκευτικό σας μέσο (σκληρό δίσκο εσωτερικό ή εξωτερικό, κάρτα μνήμης ή USB Flash) 


 


ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ


Εάν δεν είναι δυνατή η ανάκτηση δεδομένων από το δίσκο σας,  το συνολικό ποσό του κουπονιού επιστρέφει στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι (στο λογαριασμό σας στο dealprice) και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αγορά οποιασδήποτε άλλης προσφοράς, οποιαδήποτε στιγμή.


Αν πάλι δεν επιθυμείτε τα χρήματα να επιστραφούν στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι αλλά να επιστραφούν στην κάρτα σας, στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή στο paypal (ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε) τότε υπάρχει μια ελάχιστη χρέωση 10€ για τον έλεγχο και τη διάγνωση.


 

Για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε ένα service - καθαρισμό στον υπολογιστή σας από ιούς ή format πατήστε εδώ και αποκτήστε με  12€ ένα service του H/Y σας (Desktop ή Laptop) που περιλαμβάνει έλεγχο και επιδιόρθωση βλάβης, καθαρισμό ιών, backup, format, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και συσκευών.

Λεπτομέρειες και όροι προσφοράς

  • Μετά την αγορά του κουπονιού θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το MY-SHOP στο τηλέφωνο 210-6179878 και να αποστείλλετε ή να παραδώσετε το μέσο αποθήκευσης (HDD, Ext. HDD, USB Stick, κλπ) στη διεύθυνση: Αγ.Κωνσταντίνου 40 - Εμπορικό Κέντρο "Αίθριο" - Ισόγειο (Ι35).
  • Τα δεδομένα που θα ανακτηθούν, παραδίδονται είτε σε CD - DVD, είτε σε δίσκο που θα προσκομίσετε μαζί με το μέσο προς ανάκτηση.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος αγοράς νέου σκληρού δίσκου ή άλλης μονάδας αποθήκευσης για την μεταφορά των δεδομένων σας εφόσον δεν έχετε.
  • Για την αποτελεσματική επαναφορά των αρχείων σας μετά την διαγραφή ή απώλειά τους απενεργοποιήστε άμεσα το δίσκο μετά την διαπίστωση του προβλήματος. Όσο περισσότερο λειτουργεί ο δίσκος τόσο δυσκολότερο θα είναι να γίνει η ανάκτηση των δεδομένων ή  των αρχείων σας.
  • Μπορούν να αγοραστούν έως 5 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή για δώρο σε συγγενείς και φίλους.
  • Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την αγορά του.
  • Η προσφορά ισχύει για επαναφορά αρχείων συνολικού μεγέθους έως 500MB. Αν το συνολικό μέγεθος των αρχείων προς ανάκτησης είναι μεγαλύτερο, τότε θα ενημερωθείτε σχετικά και εφόσον συμφωνήσετε θα πρέπει να καταβάλλετε το επιπλέον ποσό επι τόπου στο κατάστημα κατα την παραλλαβή των αρχείων και των μέσων αποθήκευσης. Φυσικά αν δεν επιθυμείτε τελικά την ανάκτηση των δεδομένων σας ισχύει η εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
  • Σε περίπτωση που η επαναφορά δεν είναι εφικτή ισχύει η εγγύηση επιστροφής χρημάτων (βλ. παραπάνω)
  • Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον απώλεια δεδομένων κατα τις διαδικασίες σάρωσης και εξαγωγής των αρχείων από το μέσω που θα πραγματοποιηθεί η ανάκτηση.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως :

08/06/19

Πληροφορίες επιχείρησης

Διεύθυνση: Μαρούσι 151 24, Ελλάδα
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 4116356


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

     Είμαι ιδιώτης και θέλω...      Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω...         Τι είναι το Dealprice;          Αναζήτηση επιχείρησης κοντά σας