Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.
Η προσφορά έληξε.
Μην παραλείψετε άλλη προσφορά, εγγραφείτε τώρα στις καθημερινές μας ενημερώσεις :  
Close
 

14€ για ένα service φορητού υπολογιστή (laptop) και την επισκευή και αντικατάσταση οθόνης (εφόσον χρειάζεται) με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας Πανελλαδικά. Αρχική αξία 60€. Έκπτωση 76%.

€14

Αξία Έκπτωση Κέρδος
€60 76.67% €46

Εληξε στις:

29-06-2016
00:00:00

Μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς

Δεν χρειάζεστε πλέον εκτυπωμένο κουπόνι


Τώρα το κουπόνι σας και στο κινητό σας με SMS
Δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πατήστε "Αγορά" και επιλέξτε μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή ή PaypalΘέλεις κάτι αντίστοιχο; Δεν σου αρέσει η τιμή; Δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου; Ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, στην τιμή που το θέλεις.
1 2 3

Έσπασε η οθόνη στο laptop σας; Σταμάτησε να ανάβει η οθόνη ενώ ο φορητός υπολογιστής σας δείχνει να είναι αναμμένος; Ο υπολογιστής σας έχει αρχίσει να γίνεται αργός, να κολλάει ή υποψιάζεστε ότι έχει ιούς; Μήπως δεν θέλετε να ταλαιπωρηθείτε κάνοντας βόλτες στα μαγαζιά με την συσκευή σας στα χέρια ψάχνοντας κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό να λύσει το πρόβλημά σας; Eμείς έχουμε αυτό που χρειάζεστε και σταματήστε να ανησυχείτε για τον φορητό υπολογιστή σας!!!


Κάντε τώρα την αγορά του κουπονιού των 14€ που περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο τεχνικό έλεγχο λειτουργίας, έλεγχο βλάβης και αντικατάσταση της οθόνης (εφόσον χρειάζεται) στον φορητό υπολογιστή σας μαζί με καθαρισμό από ιούς ή format, εγκατάσταση drivers, συντήρηση και Backup (αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων σας).


Η προσφορά με το κουπόνι των 14€ περιλαμβάνει: • Δωρεάν παραλαβή - παράδοση από και προς τον χώρο σας, για όλη την Ελλάδα μέσω Γενικής Ταχυδρομικής.

 • Τεχνικός έλεγχος του συστήματος ανα τμήμα και ενημέρωση για την επιδιόρθωση της βλάβης***.

 • Εάν χρειάζεται αντικατάσταση της οθόνης ολοκληρώνονται οι αντίστοιχες εργασίες (σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε το κόστος του ανταλακτικού ισχύει ότι αναφέρετε παρακάτω***).

 • Εσωτερικός καθαρισμός για αποφυγή θερμοκρασίας και τοποθέτηση θερμοαγώγιμης πάστας.

 • ΒackUp των δεδομένων σας και καθαρισμός από ιούς και σφάλματα.

 • Εγκατάσταση Windows (Όποια έκδοση επιθυμείτε).

 • Εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων, Antivirus και drivers.

 • Επαναφορά των αρχείων σας. 


 *** Σε περίπτωση προβλήματος με το υλικό (Hardware όπως π.χ. η οθόνη) του υπολογιστή το κουπόνι προσφέρει έλεγχο- διάγνωση βλάβης και ενημέρωση σχετικά με το κόστος του ανταλλακτικού στο οποίο οι κάτοχοι του κουπονιού θα έχουν έκπτωση 15%. Εφόσον συμφωνείτε με το τυχόν επιπλέον κόστος εργασιών και ανταλλακτικών προχωρούμε στην επιδιόρθωση, σε διαφορετική περίπτωση ο υπολογιστής επιστρέφεται στο χώρο σας.

Λεπτομέρειες και όροι προσφοράς

 • Η επιχείρηση δεν δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού της προσφοράς.
 • Απαιτείται η χρήση εκτυπωμένου κουπονιού για την εξαργύρωση της προσφοράς ή ο αριθμός και ο κωδικός του SMS.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία μετά την αγορά του κουπονιού για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία αποστολής - παραλαβής του φορητού υπολογιστή σας στο τηλέφωνο που θα βρείτε επάνω στο κουπόνι σας.
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς και φίλους.
 • Σε περίπτωση προβλήματος με το υλικό (Hardware όπως π.χ. η οθόνη) του υπολογιστή το κουπόνι προσφέρει έλεγχο- διάγνωση βλάβης και ενημέρωση σχετικά με το κόστος του ανταλλακτικού στο οποίο οι κάτοχοι του κουπονιού θα έχουν έκπτωση 15%. Εφόσον συμφωνείτε με το τυχόν επιπλέον κόστος εργασιών και ανταλλακτικών προχωρούμε στην επιδιόρθωση, σε διαφορετική περίπτωση ο υπολογιστής επιστρέφεται στο χώρο σας.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως :

30/06/16

Πληροφορίες επιχείρησης

Διεύθυνση: Άλιμος 174 56, Ελλάδα
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 4116356


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

     Είμαι ιδιώτης και θέλω...      Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω...         Τι είναι το Dealprice;          Αναζήτηση επιχείρησης κοντά σας