Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.
Η προσφορά έληξε.
Μην παραλείψετε άλλη προσφορά, εγγραφείτε τώρα στις καθημερινές μας ενημερώσεις :  
Close
 

12€ για το service του H/Y σας (Desktop ή Laptop) που περιλαμβάνει έλεγχο και επιδιόρθωση βλάβης, καθαρισμό ιών, backup, format, εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος και συσκευών, για να έχετε πάντα τον υπολογιστή σας, σαν καινούριο! Αρχική αξία 40€.

€12

Αξία Έκπτωση Κέρδος
€40 70% €28

Εληξε στις:

04-05-2019
00:00:00

Συνολικά 27 Αγορές

Μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς

Δεν χρειάζεστε πλέον εκτυπωμένο κουπόνι


Τώρα το κουπόνι σας και στο κινητό σας με SMS
Δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πατήστε "Αγορά" και επιλέξτε μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή ή PaypalΘέλεις κάτι αντίστοιχο; Δεν σου αρέσει η τιμή; Δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου; Ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, στην τιμή που το θέλεις.
1 2 3

Μήπως ο υπολογιστής σας -σταθερός ή φορητός- δεν συμπεριφέρεται όπως παλιά; Άρχισε να κολάει και να καθυστερεί ή μήπως είναι ώρα να του κάνετε μια αναβάθμιση; Αφήστε το πρόβλημα σας σε εμάς!!! Κάντε τώρα την αγορά του κουπονιού των 12€ και δώστε ανάσα στον υπολογιστή σας!


Η προσφορά ανάλογα με τις ανάγκες σας περιλαμβάνει: • Έλεγχο καλής λειτουργίας.

 • Επιδιόρθωση βλάβης*

 • Αναβάθμιση*.

 • Καθαρισμός από ιούς.

 • Format και εγκατάσταση Λειτουργικού συστήματος (Windows).

 • Backup δεδομένων.

 • Εγκατάσταση Drivers και περιφερειακών συσκευών.

 • Εγκατάσταση δωρεάν λογισμικού / antivirus.


Δώστε την «ανάσα» που χρειάζετε στον υπολογιστή σας.


Η προσφορά περιλαμβάνει εργασίες που αφορούν επιδιόρθωση στο λογισμικό (software) του υπολογιστή και όχι στο υλικό (hardware).


Σε περίπτωση προβλήματος στο υλικό του υπολογιστή το κουπόνι προσφέρει έλεγχο, διάγνωση βλάβης και ενημέρωση σχετικά με το κόστος επιδιόρθωσης. Εφόσον συμφωνείτε με το τυχόν επιπλέον κόστος εργασιών και ανταλλακτικών προχωρούμε στην επιδιόρθωση, σε διαφορετική περίπτωση ο υπολογιστής επιστρέφεται χωρίς επισκευή.

Λεπτομέρειες και όροι προσφοράς

 • *Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος των ανταλλακτικών -εφόσον χρειαστούν- και το κόστος του λογισμικού (άδειες χρήσης, προγράμματα κτλ).
 • Μετά την αγορά του κουπονιού θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το MY-SHOP στο τηλέφωνο 210 6179879 ή να παραδώσετε τον Η/Υ σας μαζί με το κουπόνι σας στη διεύθυνση : Αγ.Κωνσταντίνου 40 - Εμπορικό κέντρο "Αίθριο" - Ισόγειο (απέναντι ακριβώς από την κεντρική είσοδο του εμπορικού).
 • Εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή, ο έλεγχος πραγματοποιείται δωρεάν και τα χρήματα του κουπονιού επιστρέφονται στο «πορτοφόλι» σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά άλλης προσφοράς. (Δεν ισχύει σε περίπτωση βλάβης στο υλικό, όπου η επισκευή είναι εφικτή αλλά δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την επιδιόρθωση).
 • Μπορούν να αγοραστούν εως 5 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.
 • Το κουπόνι μπορεί να εκτυπωθεί και να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την αγορά του.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως :

08/06/19

Πληροφορίες επιχείρησης

Διεύθυνση: Μαρούσι 151 24, Ελλάδα
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 4116356


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

     Είμαι ιδιώτης και θέλω...      Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω...         Τι είναι το Dealprice;          Αναζήτηση επιχείρησης κοντά σας