Δεν απαιτείται εκτυπωμένο κουπόνι. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά ακόμη και απο το κινητό σας και θα λάβετε το κουπόνι με SMS.
Η προσφορά έληξε.
Μην παραλείψετε άλλη προσφορά, εγγραφείτε τώρα στις καθημερινές μας ενημερώσεις :  
Close
 

15€ για τον έλεγχο και την αντικατάσταση της χαλασμένης οθόνης του φορητού σας υπολογιστή μαζί με έναν έλεγχο καλής λειτουργίας του μηχανήματος, για να λειτουργεί πάντα σαν καινούργιο από το έμπειρο τμήμα service υπολογιστών του My-Shop.gr στο Μαρούσι!

€15

Αξία Έκπτωση Κέρδος
€50 70% €35

Εληξε στις:

04-05-2019
00:00:00

Μοιραστείτε με φίλους και γνωστούς

Δεν χρειάζεστε πλέον εκτυπωμένο κουπόνι


Τώρα το κουπόνι σας και στο κινητό σας με SMS
Δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα;
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Πατήστε "Αγορά" και επιλέξτε μετρητά, κατάθεση σε τράπεζα, αντικαταβολή ή PaypalΘέλεις κάτι αντίστοιχο; Δεν σου αρέσει η τιμή; Δεν είναι διαθέσιμο στην περιοχή σου; Ζήτα αυτό ακριβώς που θέλεις, στην τιμή που το θέλεις.
1 2 3

Έσπασε η οθόνη του φορητού σας υπολογιστή; Σταμάτησε να ανάβει η οθόνη ενώ ο υπολογιστής δείχνει να λειτουργεί; Χρειάζεστε άμεσα κάποιον ειδικό να δει το πρόβλημα και να σας ενημερώσει σχετικά με την βλάβη και να την αποκαταστήσει; Γυρίσατε τις αντιπροσωπείες και σας ζήτησαν μια περιουσία για την επισκευή; Μην ανησυχείτε!!! Το My-Shop είναι εδώ με μια μοναδική προσφορά!!! Αγοράστε τώρα το κουπόνι των 15€ και αποκτήστε την υπηρεσία αποκατάστασης για την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας αρχικής αξίας 50€ μαζί με έναν έλεγχο καλής λειτουργίας του υπολογιστή σας.


Η προσφορά περιλαμβάνει:  • Έλεγχο και διάγνωση βλάβης.

  • Aποσυναρμολόγηση και αφαίρεση ελλατωματικού εξαρτήματος/οθόνης.

  • Εγκατάσταση του νέου ανταλλακτικού και έλεγχος λειτουργίας.

  • Διαγνωστικός έλεγχος ομαλής λειτουργίας φορητού υπολογιστή και ενημέρωση για τυχόν ελείψεις.


Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος ανταλλακτικών. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου, ενημερώνεστε για το κόστος. Αν συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής, τότε και μόνο τότε προχωρούμε στην επισκευή. Αν η επισκευή δεν είναι δυνατή, ο έλεγχος πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ και τα χρήματα του κουπονιού επιστρέφονται στο «πορτοφόλι» σας. Έτσι μπορείτε χωρίς κόστος να δώσετε «μια ευκαιρία» στο φορητό σας πριν αποφασίσετε να τον αποχωριστείτε.

Λεπτομέρειες και όροι προσφοράς

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος ανταλλακτικών. Μετά τον έλεγχο θα ενημερωθείτε για το κόστος του ανταλλακτικού. Ενδεικτικά η τιμή του ανταλλακτικού για έναν φορητό υπολογιστή 15.6 ίντσες ξεκινά από τα 75€.
  • Μετά την αγορά του κουπονιού θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το MY-SHOP στο τηλέφωνο 210 6179879 ή να παραδώσετε τον Η/Υ σας μαζί με το κουπόνι σας στη διεύθυνση : Αγ.Κωνσταντίνου 40 - Εμπορικό κέντρο «Αίθριο» - Ισόγειο (απέναντι ακριβώς από την κεντρική είσοδο του εμπορικού).
  • Εφόσον η επισκευή δεν είναι δυνατή, ο έλεγχος πραγματοποιείται δωρεάν και τα χρήματα του κουπονιού επιστρέφονται στο «πορτοφόλι» σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή για την αγορά οποιασδήποτε άλλης προσφοράς. 
  • Μπορούν να αγοραστούν εως 5 κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.
  • Το κουπόνι μπορεί να εκτυπωθεί και να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την αγορά του.

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί έως :

08/06/19

Πληροφορίες επιχείρησης

Διεύθυνση: Μαρούσι 151 24, Ελλάδα
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 211 4116356


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

     Είμαι ιδιώτης και θέλω...      Είμαι επαγγελματίας και προσφέρω...         Τι είναι το Dealprice;          Αναζήτηση επιχείρησης κοντά σας